Huver Advocaten

Huver Advocaten in Venlo werd in 1991 opgericht door Paul Huver en Léon Kunzeler. Het was hun ambitie om de klant vanuit persoonlijke betrokkenheid, een gedegen juridische kennis en een no-nonsense aanpak op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Deze ambitie is waar­heid geworden. Ons team van advocaten is inmiddels werkzaam voor ondernemers en particulieren in Venlo, de hele regio noord- en midden- Limburg en daarbuiten.

Wij werken in een enthousiast en hecht team met de ambitie om onze klanten op een gedegen manier met raad en daad terzijde te staan. Ervaring en opleiding van onze mensen is daarvoor de basis. Als juridisch adviseur voor zowel de ondernemer als voor de particulier hebben wij diverse specialisaties in huis. Daarnaast hebben wij een netwerk van specialisten op andere gebieden met wie wij geregeld samenwerken. Ook durven wij met u over de juridische grenzen heen te kijken. Onze kennis en ervaring is niet beperkt tot het zuiver juridische. Wij kiezen daarbij voor een no-nonsense aanpak. Korte lijnen, een open com­municatie, persoonlijke betrokkenheid en een flexibele opstelling staan voorop.

Als kantoor kiezen wij ervoor op eigen kracht te groeien. Vanaf de Van Cleefstraat te Venlo groeiden wij via de Keullerstraat door naar ons huidig kantoor aan de Deken van Oppen­singel 130 in Venlo.